Leestips voor ondernemers

Al vanaf kleins af aan ben ik enorm fan van lezen. Daarnaast vind ik persoonlijke ontwikkeling erg fascinerend. De combinatie van deze twee is dan ook de reden dat ik houd van het lezen van boeken voor persoonlijke ontwikkeling.

In dit blog artikel lees je mijn aanraders, de redenen waarom je deze boeken zou moeten lezen en wat je gaat leren uit deze boeken. 

Rich dad, poor dad (Rijke pa arme pa)

In dit boek leer je niet alleen de adviezen van een rijke vader, maar leer je ook het verschil tussen investeringen en eigendommen. Een heel leerzaam boek om een andere kijk te krijgen op geld. 

Bestel de Engelse versie of bestel de Nederlandse versie

De Online Marketing Tornado (IMU)

Dit boek is een echte musthave om de marketing van jouw bedrijf te verbeteren of zelfs aan te passen. Er staan een hele hoop tips in, maar ook achterliggende informatie. 

Bestel de online marketing Tornado van de IMU

No Rules Rules

Een handig boek met de complete uitleg van de Netflix co-founder en CEO voor een andere bedrijfsstrategie. Niet alleen het weghalen van het vakantiedagen beleid, maar ook de vrijheid in een bedrijf creëren met goede werknemers. Perfect voor ondernemers met medewerkers in dienst. 

Bestel de Engelse versie of bestel de Nederlandse versie 

The Diary of a CEO

Een boek die niet alleen waardevol is voor ondernemers, maar ook op persoonlijk vlak kun je hier veel uit leren! In het boek worden 33 wetten van succes op het gebied van zakendoen en het leven gedeeld. 

Bestel de Engelse versie of bestel de Nederlandse versie

Ondernemers zijn net mensen

Dit boek staat op dit moment hoog aan mijn verlanglijstje. In dit boek zijn maar liefst 50 ondernemers aan het woord over hun ervaringen. En zoals ik altijd zeg, je kunt beter leren van de fouten van anderen, want je hebt geen tijd om ze zelf te maken. 

Bestel het boek bij Bol