Software voor fotografen en videografen

Om je workflow net iets gemakkelijker te maken, bestaan er verschillende soorten software. In deze blog zetten we de ideale software die wij gebruiken op een rijtje!

Adobe

De belangrijkste software die wij het meest gebruiken is dan ook de software van Adobe. Zelf zijn we groot fan van Adobe Lightroom, Adobe Premiere Pro, Adobe Photoshop en Adobe Bridge. Deze software gebruiken we dan ook voor foto- en videobewerking. Een echte musthave voor fotografen en videografen! 

Bekijk de software van Adobe.

Pic-Time

Een andere echte musthave voor fotografen is zeker Pic-Time, een online galerij waar je al je foto's kunt opslaan en waarmee je klanten direct toegang hebben tot hun foto's. De galerijen zijn volledig zelf in te stellen en er zitten zelfs handige functies op voor upsells met je foto's. 

Bestel de software van Pic-Time.

Plug & Pay

Met de software van Plug & Pay heb jij binnen no-time een betaalpagina online. Of het nu een betaalpagina voor een cursus, een product of een digitaal product is, het kan allemaal. Wij gebruiken de software van Plug & Pay zelf voor onze betaalpagina's van onze masterclasses, cursussen en onze digitale producten. 

Bekijk de software van Plug & Pay.

Narrative 

Gebruik je een Apple laptop of computer? Dan is Narrative de software voor jou! Met deze software kun je namelijk heel snel je RAW foto bestanden openen vanaf je computer, SD kaartje of harde schijf, zonder dat deze worden geupload in het programma. Vervolgens kun je razendsnel door je bestanden heen bladeren, uitzoeken en filteren. En dankzij de koppeling met Lightroom kun je de uitgezochte foto's ideaal importeren in Lightroom. Zo heb je alleen de uitgezochte foto's in je Lightroom, scheelt weer opslag! 

Bekijk de software van Narrative. 

Huddle

Met de software van Huddle heb jij snel en gemakkelijk een online omgeving gemaakt. Met deze online omgeving kun je niet alleen een community bijhouden, maar kun je ook al je cursussen, masterclasses en workshops op een handige manier bij elkaar zetten. Koppel de software van Huddle aan de software van Plug & Pay en je hebt een optimale verkoop voor je cursussen e.d. 

Bekijk de software van Huddle.

Mailchimp

Met de software van Mailchimp verstuur jij de perfecte mails. Je kunt niet alleen prachtige templates bouwen en gebruiken, maar je kunt hier ook gemakkelijk je mailinglijst in bijhouden. En dat voor een hele lage prijs! 

Bekijk de software van Mailchimp.

Notion

Met het programma Notion kun jij al je notities, agenda en inspiratie kwijt op een handige en overzichtelijke manier. Wij gebruik Notion bijvoorbeeld voor het bijhouden van bruiloften en het uitwerken van onze brainstorm sessies. 

Bekijk de software van Notion.

Todoist

De software van Todoist is een echte musthave voor Kenneth. Met deze software kun je gemakkelijk een to do lijstje maken en het overzicht behouden op al je taken. 

Bekijk de software van Todoist.